Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.
  • Filter cartridgez

    Nyaring kartrid

    Ngaran: Filter cartridgez
    Fungsi: Dipaké pikeun Pertambangan komponén Equipent
    Jenis: Kawat ngaganjel / kawat "V" / kawat RR
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
    Baja stainless / Pertengahan waja / Spot las /Gap≥0.25mm
  • Mine Screen sheet

    Lambar Layar Tambang

    Dipaké pikeun komponén Mining Equipent
    Jenis: Kawat ngaganjel / kawat "V" / kawat RR
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
    Baja stainless / Pertengahan waja / Spot las /Gap≥0.25mm