Sabuk katrol

Pedaran pondok:

Fungsi: Dipaké pikeun alat conveyor
Ketik: D100-600mm / L200-3000mm
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q235B / cet


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran: Sabuk katrol
Fungsi: Dipaké pikeun alat conveyor
Ketik: D100-600mm / L200-3000mm
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q235B / cet


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk