Warta

  • The Chinese Spring Festival is very near, Johan and Jason fly here from Australia

    Festival Spring Cina caket pisan, Johan sareng Jason hiber ka dieu ti Australia

    Festival Spring Cina caket pisan, Johan sareng Jason hiber ka dieu ti Australia. Ayeuna nuju usum panas di Australia, aranjeunna nganggo kaos oblong pondok di jero jas kandelna. aranjeunna nyandak urang haneut pisan, éta mangrupikeun proyek ageung! Salami tilu dinten sibuk aranjeunna cicing di dieu, kami ngabahas sacara jero sacara rinci a ...
    Maca deui
  • 2020 is such a special year, COVID-19 is spreading all over the world from beginning of the year

    2020 mangrupikeun taun anu khusus, COVID-19 sumebar di sakumna dunya ti mimiti taun

    Teu disangka, 2020 mangrupikeun taun anu khusus, COVID-19 sumebar ka saluruh dunya ti mimiti taun. Sadayana jalma-jalma Cina hirup di festival musim semi anu luar biasa, henteu tuang di luar atanapi balanja di luar, teu aya babaturan sareng babaturan teu nganjang ka baraya. Béda pisan ti payun! Nuhun ka Chin ...
    Maca deui
  • 2020 is a fruitful year for Stamina, how luckily

    2020 mangrupikeun taun anu subur pikeun Stamina, kumaha kabeneran

    Urang réngsé proyék ageung ti Australia dina waktosna, klien kami nuju ngayakeun tugas majelis na ayeuna. Aranjeunna ngaluncurkeun proyek anu sami sareng kami tanpa diragukeun sababaraha dinten ka pengker, aranjeunna bahkan henteu ngabahas sual téknis naon waé sareng kami, kantun urang gambarkeun. Éta ogé kendang, tapi satengah silinder, ...
    Maca deui