Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.
  • 300-610 screen

    300-610 layar

    Ngaran: Drive Beam Function: Dipaké pikeun masang Tipe Exciters: 300/610 Vibrating Screen Component / Bahan / ukuran / Pedaran Q345Bmm / lengkep las / lengkep mesin / Karét palapis / cet Ngaran: Palang Anggota Fungsi: dipaké pikeun Ngadukung dek Tipe: 300 / 610 Vibrating Screen Component / Bahan / ukuran / Pedaran Q345B / lengkep las / mesin lengkep / Karét palapis / cet Ngaran: Palang Ngangkat balok & pipa peuntas Fungsi: dipaké pikeun Angkat sareng ngadukung sideplates Tipe: 300/61 ...
  • 360-610 screen

    360-610 layar

    dipaké pikeun masangkeun matéri
    Ketik: 360/610 Vibrating Screen
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
    Q345B / lengkep las / mesin lengkep / Karét palapis / cet
  • 240/610 Vibrating Screen components

    Komponén Layar Vibrating 240/610

    Ngaran: Drive Beam
    Fungsi: Dipaké pikeun masang Exciters
    Ketik: 240/610 Vibrating Screen
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
    Q345B / lengkep las / mesin lengkep / cet