FITUR

PRODUK

Nyaring kartrid

Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.

We focus on mining screening equipment design and production ,professional in welding and mechanical processing regarding mining equipment spare parts . We accumulated abundant experience in mining parts fabricating process in the field of coal washing and preparation equipment.

MÉTODE ALAT MESIN BISA Mitra

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngonpigurasikeun anu leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

Kumpeni

Propil

Yantai Stamina Mining Equipment Co., Ltd didirikeun dina taun 2009, tempatna di Yantai, Shandong, kota palabuan jandéla kabuka di Cina.
Kami parantos ngalaman ahli las wawuh sareng standar las internasional (standar DIN, standar AS / JIS standar / standar ISO…), kalayan ukuran deteksi cacat las profesional.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Festival Spring Cina caket pisan, Johan sareng Jason hiber ka dieu ti Australia

    Festival Spring Cina caket pisan, Johan sareng Jason hiber ka dieu ti Australia. Ayeuna nuju usum panas di Australia, aranjeunna nganggo kaos oblong pondok di jero jas kandelna. aranjeunna nyandak urang haneut pisan, éta mangrupikeun proyek ageung! Salami tilu dinten sibuk aranjeunna cicing di dieu, kami ngabahas sacara jero sacara rinci a ...

  • 2020 mangrupikeun taun anu khusus, COVID-19 sumebar di sakumna dunya ti mimiti taun

    Teu disangka, 2020 mangrupikeun taun anu khusus, COVID-19 sumebar ka saluruh dunya ti mimiti taun. Sadayana jalma-jalma Cina hirup di festival musim semi anu luar biasa, henteu tuang di luar atanapi balanja di luar, teu aya babaturan sareng babaturan teu nganjang ka baraya. Béda pisan ti payun! Nuhun ka Chin ...

  • 2020 mangrupikeun taun anu subur pikeun Stamina, kumaha kabeneran

    Urang réngsé proyék ageung ti Australia dina waktosna, klien kami nuju ngayakeun tugas majelis na ayeuna. Aranjeunna ngaluncurkeun proyek anu sami sareng kami tanpa diragukeun sababaraha dinten ka pengker, aranjeunna bahkan henteu ngabahas sual téknis naon waé sareng kami, kantun urang gambarkeun. Éta ogé kendang, tapi satengah silinder, ...