Tentang Kami

Saha Kami

company  tablet

Yantai Stamina Mining Equipment Co., Ltd didirikeun dina taun 2009, tempatna di Yantai, Shandong, kota palabuan jandéla kabuka di Cina.
Yantai mangrupikeun kota sisi laut anu saé sareng booming, di dieu urang gaduh ranté suplai lengkep, patalimarga anu maju, palabuhan Yantai sareng palabuhan Qingdao cocog pisan pikeun kiriman ka sakumna dunya. Kami ayana di daérah perdagangan bébas (FTA), pamaréntah masihan seueur kabijakan preferensi pikeun ngadorong ékspor.
Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.

Naon Urang Laksanakeun

Naon Urang Laksanakeun

Karanjang centrifuge kami ngekspor mancanagara ka seueur daérah sareng nagara, kalayan biaya anu langkung handap sareng kualitas anu dipercaya. Pelat ayakan presisi urang sareng baskét centrifuge didamel tina kawat ngaganjel 304/316 SS, kalayan performa anu sampurna dina résistansi korosi, tahan abrasi, efisiensi ngumbah batubara sareng umur hirupna.
Drum magnetik sareng VIBRATING BANANA SCREEN ogé produk normal kami, sadayana tiasa disesuaikan.

Kami parantos ngalaman ahli las wawuh sareng standar las internasional (standar DIN, standar AS / JIS standar / standar ISO ...), kalayan langkah-langkah deteksi cacad las.
Kami gaduh sagala jinis alat-alat mesin sapertos mesin bubut ageung, mesin pangeboran otomatis, mesin panggilingan, mesin balancing sareng saterasna, kalayan épisiensi tinggi sareng presisi.
Tim téknis mangrupikeun intisari kami, insinyur kami ogé ngalaman, kalayan tingkat desain tinggi sareng sanggup ngarengsekeun masalah.

Naha Pilih Kami

Saatos langkung ti 10 taun pamekaran kontinyu sareng inovasi, Stamina ngadegkeun kemitraan anu stabil sareng seueur perusahaan luar negeri di Jerman, Australia, AS, Mongolia sareng sajabina. Produk kami dibebaskeun tina pamariksaan ka kaseueuran klien. Kalayan ahli anu ngalaman kami, prosés kadali kualitas profesional, instrumen pamariksaan kumplit, alat-alat pangolahan presisi canggih sareng sistem jasa purna jual anu sampurna, kami pasti mastikeun yén klien kami tiasa kéngingkeun produk sareng jasa anu pangsaéna. Stamina.

about