Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.
  • Centrifuge Basket

    Gorobag Centrifuge

    Ngaran: Centrifuge Basket Function: Cabut cai sareng batubara lendir Tipe: STMNVVM1650-1 Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran 1.Descharge Flange: Q345B / OD1744mm / ID1679mm / T40mm / “X“ hiji but las las 2.Drive Flange: Q345B / OD1270mm / ID1075mm / T28mm / "X" hiji bungkus las 3. Layar: Kawat ngaganjel / SS 304 / PW # 120 / Celah 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4 buah 4. Koncot nganggo: SS304 / T12x75 5. Kaaslian: 952 mm 6.Selamat Angle: 15 ° 7. Barisan datar nangtung tegep: ​​Q235B / 12PCS / T8mm 8.Sférfér ...