Kotak pamisahan magnét

Pedaran pondok:

Ngaran: Kotak pamisahan magnét
Fungsi: Dipaké pikeun alat misahkeun magnét
Jenis: Eusian blok magnet Ferrite / NdFeB
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q235B / lengkep las / cet


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran: Kotak pamisahan magnét
Fungsi:
Dipaké pikeun alat misahkeun magnét
Jenis: Eusian blok magnet Ferrite / NdFeB
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q235B / lengkep las / cet


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk