Lambar Layar Tambang

Pedaran pondok:

Dipaké pikeun komponén Mining Equipent
Jenis: Kawat ngaganjel / kawat "V" / kawat RR
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Baja stainless / Pertengahan waja / Spot las /Gap≥0.25mm


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fungsi:
Dipaké pikeun komponén Mining Equipent
Jenis: Kawat ngaganjel / kawat "V" / kawat RR
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Baja stainless / Pertengahan waja / Spot las /Gap≥0.25mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk