Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.
  • VM1400 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge VM1400

    Ngaran: Centrifuge Basket Function: Cabut cai sareng batubara slime Type: STMNVVM1400-T1 Component / Bahan / ukuran / Pedaran 1.Descharge Flange: Q345B / OD 1480mm / ID1409mm / T40mm / “X“ one but las las 2.Drive Flange: Q345B / OD1010mm / ID925mm / T20mm / "X" hiji bokong las 3. Layar: Kawat ngaganjel / CuSS 204 / PW # 120 / Celah 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4piji 4. Kon kerucut: SS304 / T12x65 5 .Kepanjangan: 810 mm 6.Selamat Angle: 15 ° 7. Bar datar datar tegep: ​​Q235B / 12PCS / T6mm 8.Stiffe ...