Kami difokuskeun desain peralatan produksi pertambangan sareng produksi, propésional dina ngelas sareng ngolah mékanis ngeunaan alat cadang penambangan. Kami akumulasi pangalaman anu réa dina prosés penambangan bagéan penambangan di bidang cuci batubara sareng alat persiapan.
  • FC1200 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge FC1200

    Karinjang centrifuge FC1200
  • H1000 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge H1000

    Nami: Gorobag Centrifuge
    Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
    Jenis: STMNH1000
    Beurat bersih :
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
  • HFC1300 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge HFC1300

    Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
    Jenis: STMNCHFC1300 –T1
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
  • VM1300 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge VM1300

    Nami: Gorobag Centrifuge
    Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
    Ketik: STMNVVM1300-T1
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
  • VM1100 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge VM1100

    Nami: Gorobag Centrifuge
    Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
    Ketik: STMNVM1100-T1
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
  • VM1400 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge VM1400

    Ngaran: Centrifuge Basket Function: Cabut cai sareng batubara slime Type: STMNVVM1400-T1 Component / Bahan / ukuran / Pedaran 1.Descharge Flange: Q345B / OD 1480mm / ID1409mm / T40mm / “X“ one but las las 2.Drive Flange: Q345B / OD1010mm / ID925mm / T20mm / "X" hiji bokong las 3. Layar: Kawat ngaganjel / CuSS 204 / PW # 120 / Celah 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4piji 4. Kon kerucut: SS304 / T12x65 5 .Kepanjangan: 810 mm 6.Selamat Angle: 15 ° 7. Bar datar datar tegep: ​​Q235B / 12PCS / T6mm 8.Stiffe ...
  • VM1500 centrifuge basket

    Karinjang centrifuge VM1500

    Nami: Gorobag Centrifuge
    Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
    Ketik: STMNVVM1500-T1
    Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
  • Centrifuge Basket

    Gorobag Centrifuge

    Ngaran: Centrifuge Basket Function: Cabut cai sareng batubara lendir Tipe: STMNVVM1650-1 Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran 1.Descharge Flange: Q345B / OD1744mm / ID1679mm / T40mm / “X“ hiji but las las 2.Drive Flange: Q345B / OD1270mm / ID1075mm / T28mm / "X" hiji bungkus las 3. Layar: Kawat ngaganjel / SS 304 / PW # 120 / Celah 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4 buah 4. Koncot nganggo: SS304 / T12x75 5. Kaaslian: 952 mm 6.Selamat Angle: 15 ° 7. Barisan datar nangtung tegep: ​​Q235B / 12PCS / T8mm 8.Sférfér ...