Taros Kami

Yantai Stamina Mining Equipment Co., Ltd.

Alamat

Pangembangan Téknologi Ékonomi Yantai Zona No.25 Kidul Jalan BeiJing

E-mail

amanda_zhang@ytstamina.com

Telepon

0086-15335354909

0086-18363846385

0086- (0) 535-6391495

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami