Karinjang centrifuge VM1300

Pedaran pondok:

Nami: Gorobag Centrifuge
Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
Ketik: STMNVVM1300-T1
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nami: Gorobag Centrifuge
Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
Ketik: STMNVVM1300-T1
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
1. Ngaleupaskeun Flange: Q345B / OD 1400mm / ID 1309mm / T25mm / "X" hiji tukang las
2. Drive Flange: Q345B / OD 970mm / 881 ID mm / T20mm / "X" hiji bungkus las
3. layar: kawat ngaganjel / SS 340 / PW # 120 / sela 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4 lembar
4. Pakéan kerucut: SS304 T12x65
5. luhur: 811 mm
6. Sudut Angle: 13 °
7. Bar datar nangtung tegep: ​​Q235B / 12PCS / T6mm
8. Cingcin anu dipasang: Q235B / 3pcs / SQ12
9. Ngaleupaskeun ring slinger slinger: Q235 / 1PEC / T4X6
10. Ngaluarkeun biwir: Teu aya
11. Bar Torbo (Kaluar): Q235B / 12PCS
12. Akselerator & rotasi Anticlocklock (di jero): SS304 / 8PCS SQ12X150 / 8PCS SQ12X130
13. Tingkat kasaimbangan dinamis: G6.3 standar (Tingali ISO1940-1: 2003)
14. Cat: cet Antirust / Beureum (ex. layar)
15. Pakét: palét / peti (≤3 PCS) / stocker (≥3PCS)

STMNCVM1300 (1)

Nami: Gorobag Centrifuge
Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
Jenis: STMNVVM1300-1
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
1. Ngaleupaskeun Flange: Q345B / OD 1400mm / ID 1309mm / T25mm / "X" hiji tukang las
2. Drive Flange: Q345B / OD 970mm / 881 ID mm / T20mm / "X" hiji bungkus las
3. layar: kawat ngaganjel / SS 340 / PW # 120 / sela 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4 lembar
4. Pakéan kerucut: SS304 T12x65
5. luhur: 811 mm
6. Sudut Angle: 13 °
7. Bar datar nangtung tegep: ​​Q235B / 12PCS / T6mm
8. Cingcin anu dipasang: Q235B / 3pcs / SQ12
9. Ngaleupaskeun ring slinger slinger: Q235 / 1PEC / T4X6
10. Ngaluarkeun biwir: Teu aya
11. Bar Torbo (Kaluar): Teu aya
12. Akselerator & rotasi Anticlocklock (di jero): SS304 / 8PCS SQ12X150 / 8PCS SQ12X130
13. Tingkat kasaimbangan dinamis: G6.3 standar (Tingali ISO1940-1: 2003)
14. Cat: cet Antirust / Beureum (ex. layar)
15. Pakét: palét / peti (≤3 PCS) / stocker (≥3PCS)

STMNCVM1300 (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami