Festival Spring Cina caket pisan, Johan sareng Jason hiber ka dieu ti Australia

Festival Spring Cina caket pisan, Johan sareng Jason hiber ka dieu ti Australia. Ayeuna nuju usum panas di Australia, aranjeunna nganggo kaos oblong pondok di jero jas kandelna. aranjeunna nyandak urang haneut pisan, éta mangrupikeun proyek ageung!
Salami tilu dinten anu sibuk aranjeunna cicing di dieu, kami ngabahas sacara rinci ngeunaan proyék ageung, insinyur kami ngenalkeun prosés las sareng mesin kami, nunjukkeun supplier sareng mesin relatif kami kalebet mesin anu énggal diwangun deui pikeun proyék ieu, nunjukkeun prosés konci sareng parameter konci . Pamahaman anu saé pikeun proyék kami ngajantenkeun klien kami santai sareng sugema. Diskusikeun lancar pisan, éta pikeun tambang ageung di Australia, urang bakal ngasilkeun kendang magnét anu seueur pikeun ngagentoskeun anu tos dipakena.
Drum magnét mangrupikeun produk normal Stamina, éta digunakeun dina industri pertambangan, roller gedé kalayan magnet anu kuat pisan, hésé pisan sareng bahaya pikeun masang magnet, untungna kami gaduh seueur pangalaman dina éta. Prosés las sareng mesin urang dewasa pisan, padamelan padamelan urang kalayan langkung ti 2000 magnet ageung mangrupikeun épisiensi sareng kualitas anu luhur.
Kontrak kasebut ditandatanganan ngan ukur hiji dinten sateuacan dinten festival spring Cina, kadua pihak sadayana suka bungah sareng bungah, sadaya patarosan direngsekeun sareng sadaya masalah téknis kajantenan. Johan sareng Jason yakin pisan sareng kami, Stamina parantos nyayogikeun seueur jinis produk pikeun aranjeunna mangtaun-taun, kalayan béaya rendah sareng kualitas luhur. Aranjeunna yakin Stamina bakal ngalakukeun pagawéan anu saé pikeun proyék ieu, sanaos leres-leres hésé pisan.
Taun 2020 sigana janten taun khusus pikeun kami, staf kami ngamimitian liburan festival musim semi kami ti wengi taun anyar, éta rada telat, tapi urang sadayana pinuh ku bagja sareng harepan. Pokokna, éta mangrupikeun awal anu saé.

news (1)


Pos waktos: Dec-21-2020