2020 mangrupikeun taun anu khusus, COVID-19 sumebar di sakumna dunya ti mimiti taun

Teu disangka, 2020 mangrupikeun taun anu khusus, COVID-19 sumebar ka saluruh dunya ti mimiti taun. Sadayana jalma-jalma Cina hirup di festival musim semi anu luar biasa, henteu tuang di luar atanapi balanja di luar, teu aya babaturan sareng babaturan teu datang ka baraya. Beda pisan sareng tiheula!

Hatur nuhun ka pamaréntah Cina, sumebarna dikawasa ogé, undak-usuk, pabrik dibuka hiji-hiji.
Kami hariwang pisan nalika di bumi, sabab kami nandatanganan proyék ageung sateuacan festival spring, kalayan waktos pangiriman anu ketat. Sanaos virusna teu disangka-sangka, urang henteu resep telat ku alesan naon. Janten ti dinten urang ngamimitian damel, sadaya staf damel pisan babarengan, padamelan teuing unggal dinten, kanggo ngudag waktos pangiriman.
Tungtungna, kami réngsé pisan mimiti, 4 pcs kendang siap dikirim. Neuteup! Kumaha geulisna aranjeunna! Ngabagikeun sareng sorotan emas, sami-sami bangga sadaya padamelan Stamina! Klién kami ogé seneng pisan ngadangukeunana, laporan QC nunjukkeun yén sadaya parameter mumpuni, aranjeunna tiasa nampi éta dina hiji sasih, kumaha pikaresepeun! Masih aya langkung ti 50 pcs kanggo réngsé, sareng COVID-19 masih mangaruhan urang, Pagawé urang henteu cekap, seueur padamel henteu tiasa angkat ti imahna ti saprak liburan pikeun nyingkahan résiko. tapi kami yakin pisan, kami ngarancang jig épéktip pikeun ngajantenkeun efisiensi tinggi, sadaya prosés lancar sareng terampil. Pagawe urang henteu ngaraos capé sanaos padamelan sadidinten, perusahaan ogé ngusahakeun anu pangsaéna pikeun masihan padamel lingkungan anu langkung raoseun, kalayan piring anu lezat sareng meupeuskeun kopi sareng camilan.
Tingali deui kendang anu sampurna, éta cacad nol. Kumaha kuat timna! Éta dipercaya pisan sareng éfisién, pantes dipercaya ku anjeun!

news (2)


Pos waktos: Dec-21-2020