2020 mangrupikeun taun anu subur pikeun Stamina, kumaha kabeneran

Urang réngsé proyék ageung ti Australia dina waktosna, klien kami nuju ngayakeun tugas majelis na ayeuna. Aranjeunna ngaluncurkeun proyek anu sami sareng kami tanpa diragukeun sababaraha dinten ka pengker, aranjeunna bahkan henteu ngabahas sual téknis naon waé sareng kami, kantun urang gambarkeun. Éta ogé kendang, tapi satengah silinder, langkung lami deui. Insinyur urang masih ngalakukeun panilitian anu jero ngeunaan gambar, nalika aranjeunna ngalakukeun ieu, aranjeunna kedah hilap sadaya proyék kapengker, pikeun nyingkahan masalah kacau atanapi pangalaman. Saatos ngabahas diantara sadayana departemen relatif, kami mutuskeun pikeun ngarengsekeun proyék ieu dina dua bulan.
Dina waktos anu sasarengan, produk kami anu sanés pikeun Jérman sareng Amérika Serikat palanggan réngsé sareng dikintunkeun dina waktosna, sadayana nampi tanggapan anu saé.
Kaluaran kami langkung ti 200% ningkat kontras sareng taun kamari, kalayan henteu aya masalah kualitas sama sekali.
Skala kami digedéan léngkah, ngarékrut deui sababaraha padamel sareng teknisi, nyéwa hiji deui bengkel ageung.
news (4)
Kami ogé ngagaleuh mesin bubut ageung, tiasa diaméter mesin dugi ka 1200mm, panjangna dugi ka 6m.
news (3)
Prestasi urang ogé narik perhatian pamaréntah lokal. Pamaréntah Yantai FTZ tanggung jawab pisan, sadaya jurusan épisiénsi tinggi. Departemen relatif sumping sababaraha kali pikeun nanem modal kaayaan urang, cobian bantosan kami pikeun langkung maju. Kami raoseun pisan.
GM Jerry kami ngayakeun rapat ka sadaya staf, ngenalkeun kaayaan perusahaan, nyarios berkat unggal staf, nyarankeun rencana ka hareup urang, sareng mutuskeun masihan langkung seueur kauntungan pikeun para staf. Jerry ngenalkeun deui misi Stamina. Stamina kedah bertindak salaku perusahaan anu tanggel waler, tanggel waler pikeun lingkungan, tanggel waler pikeun masarakat, tanggel waler pikeun staf.
Ayeuna kami ngaluncurkeun lahan investasi sareng ngawangun bengkel kami nyalira.
Mudah-mudahan Stamina ngagaduhan énjing anu langkung cemerlang!


Pos waktos: Dec-21-2020