Komponén mesin industri beurat

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fungsi:
Dipaké pikeun industri beurat
1. komponén Mesin Mesin
2. komponén mesin konstruksi
3. komponén Mesin Umum
4. komponén alat khusus
5. komponén industri ngawangun

Mesin Tipe
1. NGGELUNG KAPIT
2.CNC LATHE
3.CNC Saw
4. Ngagiling CnC
5. Nyébor CONC
6.CORN BORING


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk