Gorobag Centrifuge

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Nami: Gorobag Centrifuge
Fungsi: Cabut slime cai sareng batubara
Ketik: STMNVVM1650-1
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
1. Ngaleupaskeun Flange: Q345B / OD1744mm / ID1679mm / T40mm / "X" hiji tukang las
2. Drive Flange: Q345B / OD1270mm / ID1075mm / T28mm / "X" hiji tukang las
3. layar: kawat ngaganjel / SS 304 / PW # 120 / sela 0.4mm / Spot dilas kana # batang SR250 pusat 25mm / 4 lembar
4. Pakéan kerucut: SS304 / T12x75
5. luhur: 952 mm
6. Satengah Angle: 15 °
7. Bar datar nangtung tegep: ​​Q235B / 12PCS / T8mm
8. Cingcin anu dipasang: Q235B / 5pcs / SQ12
9. Ngaleupaskeun ring slinger slinger: Q235 / 1PEC / T40X6
10. Ngaleupaskeun biwir: rod SS304 / 10mm
11. Bar Torbo (Kaluar): Q235B / 12PCS
12. Akselerator & rotasi Anticlockwise (di jero): SS304 / 12PCS D12X200 / 12PCS SQ12X180
13. Tingkat kasaimbangan dinamis: G6.3 standar (Tingali ISO1940-1: 2003)
14. Cat: cet Antirust / Beureum (ex. layar)
15. Pakét: palét / peti (≤3 PCS) / stocker (≥3PCS)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami