Komponén Layar Vibrating 240/610

Pedaran pondok:

Ngaran: Drive Beam
Fungsi: Dipaké pikeun masang Exciters
Ketik: 240/610 Vibrating Screen
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q345B / lengkep las / mesin lengkep / cet


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ngaran: Drive Beam
Fungsi: Dipaké pikeun masang Exciters
Ketik: 240/610 Vibrating Screen
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q345B / lengkep las / mesin lengkep / cet
cycl (32)
Ngaran: Anggota Palang
Fungsi: dipaké pikeun ngadukung dek
Ketik: 240/610 Vibrating Screen
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q345B / lengkep las / mesin lengkep / Karét palapis / cet
 cycl (25)
Ngaran: Cross Lifting beam & cross pipe
Fungsi: biasa angkat sareng ngadukung sideplates
Ketik: 240/610 Vibrating Screen
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q345B / lengkep las / mesin lengkep / cet
 cycl (42) cycl (49)
Nami: Kotak tuangeun
Fungsi: dipaké pikeun input bahan
Ketik: 240/610 Vibrating Screen
Komponén / Bahan / ukuran / Pedaran
Q345B / lengkep las / mesin lengkep / Karét palapis / cet
 cycl (14)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk